Ο Σύλλογός μας, πιστός στο όραμά του να φέρει τα παιδιά κοντά στον Αθλητισμό, μετέχοντας παράλληλα σε δράσεις κοινωνικού περιεχομένου, διοργανώνει διαδικτυακή συνάντηση για τους γονείς και τα παιδιά με θέμα: 

Ασφαλής Χρήση Διαδικτύου & Προστασία Χρηστών – Μύθοι και Πραγματικότητες, Εθισμός και Cyber Bullying

Σάββατο 3 Απριλίου, 19:00

Σύνδεσμος Συνάντησηςhttps://www.youtube.com/watch?v=R3TGuXVjyYs

Εισηγητής θα είναι ο κορυφαίος σε Ευρωπαϊκό επίπεδο κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης  Αντιστράτηγος εα ΕΛΑΣ, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου  Κυβερνοασφάλειας (CSIi), Eιδικός Ερευνητής- Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, Ιδρυτής του τμήματος Ηλεκτρονικής Δίωξης της ΕΛΑΣ.

Στο πάνελ των ομιλητών θα συμμετάσχουν η Ψυχολόγος του Συλλόγου μας κ. Φάννυ Ροίδου καθώς και η συνεργάτιδα του κ. Σφακιανάκη, κ. Kαλλιόπη Ιωάννου, Διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSIi), Κλινική Εγκληματολόγος, Σύμβουλος Οικογένειας και Υποστήριξης Θυμάτων και Υποψήφια Διδάκτωρ Εγκληματολογίας στο πανεπιστήμιο του Essex.

Η συνάντηση είναι ανοικτή για όποιον ενδιαφέρεται (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών) και ως εκ τούτου μπορείτε να στείλετε την αφίσα και τον σύνδεσμο και σε άλλους γονείς (εκτός ακαδημίας). Ο σύνδεσμος της συνάντησης φαίνεται και στην αφίσα με κόκκινο χρώμα (πατάτε επάνω και συνδέεστε). 

Σας καλούμε να συμμετάσχετε προς όφελος των παιδιών μας. 

Βιογραφικό: κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης 
Βιογραφικό: κ. Kαλλιόπη Ιωάννου
Βιογραφικό: κ. Φάννυ Ροίδου