Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας και για τη φετινή χρονιά, με τη Spanos Luxury Cars, Official Retailer & Authorized Jaguar Land Rover Repairer.

Η Spanos Luxury Cars, θα μας υποστηρίξει στη λειτουργία των τριών τμημάτων “Champs” – μπάσκετ για παιδιά στο φάσμα του Αυτισμού.

Εκ μέρους του ΔΣ του Holargos BC ευχαριστούμε θερμά την εταιρία, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για ενίσχυση της κοινωνικής δράσης του Συλλόγου.

Σύντομο Ιστορικό Εταιρίας

H εξειδίκευση της Spanos Luxury Cars, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών από το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, η προηγμένη τεχνογνωσία και διαγνωστική τεχνολογία αιχμής αποτελούν εγγύηση για την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίησή στις υπηρεσίες sales και after sales, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών της, αλλά και με βάση τα υψηλά standards που θέτει η Jaguar Land Rover.

Η εταιρεία, εξελίσσεται συνεχώς επιδιώκοντας τη συνεχή πρόοδο και τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της με απώτερο σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών Jaguar Land Rover, καθ’ όλη τη διάρκεια της εμπειρίας τους στους χώρους της.