Η Αθλητική Ένωση Χολαργού εκφράζει την ικανοποίηση και την χαρά της για την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο, της προμήθειας και εγκατάστασης του στεγάστρου (το γνωστό «μπαλόνι») καθώς και της χρηματοδότησής του.

Την χθεσινή ημέρα (24/1/2019) έγινε  το πρώτο ΜΕΓΑΛΟ βήμα προς την τελική ευθεία για την ολοκλήρωση ενός έργου που έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν από τους παράγοντες του συλλόγου μας και με υπομονή, θέληση και αμέτρητες  ώρες ανιδιοτελούς προσφοράς από τα στελέχη μας, τώρα πια μετράμε αντίστροφα μέχρι την ολοκλήρωσή του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  την Δημοτική Αρχή για την άριστη και ειλικρινή συνεργασία όλο αυτό το διάστημα αφού είναι αυτονόητο πως χωρίς την δική τους γνώση και ενέργειες για να ξεκαθαρίσουν δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές – και όχι μόνο – διαδικασίες τίποτα δεν θα είχε γίνει.

Προς το παρόν  δεν θα αναφερθούμε σε συγκεκριμένα πρόσωπα που βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσουμε στην χθεσινή απόφαση σταθμό της περιφέρειας αφού πιστεύουμε πως μία απλή αναφορά στο όνομά τους είναι πολύ λίγη, σίγουρα τους αξίζει κάτι πολύ περισσότερο το οποίο και υποσχόμαστε ως σύλλογος να τους δοθεί. Η ολοκλήρωση του έργου είναι κοντά και συνεχίζουμε ως σύλλογος να δηλώνουμε παρόν σε οτιδήποτε είναι προς όφελος της νεολαίας του δήμου μας και των ακαδημιών μας .

Το ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού