Ένα ανεπανάληπτο απόγευμα έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στο Κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» το Σάββατο 12/1 για τον αγώνα της 13ης Αγωνιστικής με τον Πανιώνιο.

Από την μία πλευρά, η συγκλονιστική νίκη του Χολαργού και από την άλλη, η καταπληκτική από θέμα οργάνωσης και προσέλευσης κόσμου εκδήλωση της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Και φυσικά η προσφορά αγάπης προς την «ΚΙΒΩΤΟ του ΚΟΣΜΟΥ» με σύσσωμη την οικογένεια του Χολαργού να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα.

Πλήθος από είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν για τα παιδιά της Κιβωτού. Σε μια όμορφη εικόνα, αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, παιδιά και ενήλικες, άφηναν σε ειδικό χώρο στην είσοδο του γηπέδου σακούλες με τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη για καλό σκοπό.

Στο γήπεδο φιλοξενήθηκαν παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ενώ στο ημίχρονο η επίλεκτη ομάδα μπάσκετ της «Κιβωτού του Κόσμου» αντιμετώπισε την ομάδα παίδων του Χολαργού, λαμβάνοντας το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης της Κοπής της Πίτας του Συλλόγου βραβεύτηκε ο Πάτερ Αντώνιος, ιδρυτής και ψυχή της «Κιβωτού του Κόσμου», για την ανθρωπιστική του προσφορά στην κοινωνία. Την απονομή έκανε ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ, κ. Γιώργος Δρόσος, και το βραβείο παρέλαβε η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή.