Τελευταια νεα
  1. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
  2. ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
  3. Πρώτο Χριστουγεννιάτικο Shooting and Agility Camp ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
  4. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
  5. Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ομάδας σε σχολεία του Χολαργού

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΑΕ Χολαργού βασίζεται στην πίστη μας  στις αξίες του αθλητισμού, του ομαδικού πνεύματος και της υγιούς άμιλλας.

Το πρόγραμμα στοχεύει σε μια ηθική, βιώσιμη και κοινωνικά υπεύθυνη ανάπτυξη μέσα από δράσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και συμμετοχής των αθλητών και των γονιών τους, εν μέσω συνεργειών που απλώνονται σε ένα ευρύ δίκτυο κοινωνικών εταίρων.

Η ΑΕ Χολαργού στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης πραγματοποιεί δράσεις καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.  

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στα πλαίσια του αμιγούς αθλητισμού και του πνεύματος αλληλεγγύης και προσφοράς, η ΑΕ Χολαργού διοργανώνει κάθε χρόνο τους Χριστουγεννιάτικους αγώνες 3X3 των ακαδημιών  με τη συμμετοχή συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες από 9 έως 18 ετών και για την εξασφάλιση της συμμετοχής τους το μόνο που χρειάζεται είναι η προσφορά τροφίμων και ρούχων, που δίνονται για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΤΙΜ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

 

Στη διάρκεια της χρονιάς αντιπροσωπεία της αντρικής ομάδας αποτελούμενη από παίκτες και μέλη του προπονητικού τιμ επισκέπτονται τα σχολεία της περιοχής, μιλάνε στα παιδιά για τις αξίες του αθλητισμού, παίζουν μαζί τους και προσφέρουν δώρα.

Τη σεζόν 2017-18 αντιπροσωπεία της ομάδας μας, αποτελούμενη από τους παίκτες Αγγελο Τσάμη, Τριαντάφυλλο Τζακόπουλο, Θοδωρή Τσιλούλη, Τρύφωνα Καφαντάρη, Ηλία Θεοδώρου, τον γενικό αρχηγό Πέτρο Τζουνάκο και τον έφορο της ομάδας, Δημήτρη Καλκάνη, επισκέφτηκε το 2ο – 3ο Δημοτικό και το 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Χολαργού. Τα παιδιά υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τους παίκτες του Χολαργού, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ΑΕ Χολαργού επιβραβεύει όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και σε συνεργασία με τους χορηγούς – υποστηρικτές προσφέρει σημαντικά οφέλη για τη σεζόν 2016 – 2017.

Μέχρι το τέλος της σεζόν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας με την απλή επίδειξή του στα συνεργαζόμενα καταστήματα θα λαμβάνουν έκπτωση από 10% έως 50% αλλά και πολλές εκπλήξεις στη διάρκεια της σεζόν.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

pantopolio

BASKETBALL CAMP ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

basket camp
basket camp 2

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ

Ο βασικός χορηγός της ομάδας προσφέρει σημαντικό ποσό για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Παπάγου Χολαργού.

Η ΑΕ Χολαργού θέλει την οικογένεια στο γήπεδο! Καθώς ο αθλητισμός και το μπάσκετ είναι ο καλύτερος τρόπος ψυχαγωγίας.

Συγκεκριμένη θήρα στο γήπεδο θα επιλεγεί για τη φιλοξενία μόνο οικογενειών.

Προσφέροντας εισιτήριο σε προνομιακή τιμή για το γονιό και τα παιδιά του που θα έρθουν στο γήπεδο και πολλές άλλες εκπλήξεις.

ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

Η ΑΕ Χολαργού συμμετέχει ενεργά στον ετήσιο «Δρόμο του Βουνού» που διοργανώνεται από τον ΔΟΠΑΠ.

dromos tou vounou

ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδους και σε αγώνες της ομάδες πρέπει να διοργανώσουμε κοινωνικές δράσεις που θα αγκαλιάσουν τη τοπική κοινωνία και θα προσφέρουν στον συνάνθρωπο. Οι δράσεις αυτές θα αφορούν:

Α) Πρόσκληση σε κοινωφελείς οργανισμούς στο γήπεδο για την παρακολούθηση αγώνα. Τέτοιοι οργανισμοί είναι «Οι γιατροί χωρίς σύνορα», «Η κιβωτός του κόσμου», η «Ύπατη Αρμοστεία». Επίσης οργανισμοί που εδρεύουν κοντά στο γήπεδο όπως πχ ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Θεόφιλος» και το ίδρυμα με άτομα με ειδικές ανάγκες.

Β) Συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και άλλων προϊόντων στο γήπεδο για τους οργανισμούς ή για ευπαθής κοινωνικές ομάδες (πχ άστεγοι, άτομα με ειδικές ανάγκες).

Γ) Οργανωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης στο γήπεδο, με τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης, και ορισμού επίσημου αγώνα ως Αγώνας Ανακύκλωσης σε συνεργασία με χορηγό.