Κ.Ο. ΧΟΛΑΡΓΟΥ

b

 
You are here:

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Ο κανονισμός λειτουργίας των ακαδημιών παρατίθεται κατωτέρω:......

 

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Κ.Ο.Χ.)

 

Ο Κ.Ο.Χ. είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο ιδιωτικής πρωτοβουλίας που σκοπό έχει να μάθει στα παιδιά την αξία του αθλητισμού μέσω του μπάσκετ και να αναπτύξει την συνεργασία, την ομαδικότητα και την φιλία μεταξύ των παιδιών.

 Το σωματείο αποτελείται από την ανδρική ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική κατηγορία, την ομάδα  «κάτω των 22 ετών», την εφηβική ομάδα και την παιδική ομάδα που αγωνίζονται στα αντίστοιχα επίσημα πρωταθλήματα, καθώς και τις ακαδημίες που αθλούν παιδιά 4-13 ετών.

 Στόχος του σωματείου είναι τα παιδιά των ακαδημιών να παίξουν στην ανδρική ομάδα.

Κύριο και σχεδόν μοναδικό έσοδο των ακαδημιών είναι οι εισφορές των γονέων. Με αυτό τον τρόπο καλύπτονται τα έξοδα του Σωματείου (προπονητές, γραμματεία, διαιτητές των αγωνιστικών τμημάτων, αθλητικό υλικό και μέρος του κόστους των αθλητικών εμφανίσεων των παιδιών).

 Το σωματείο διοικείται από επταμελές συμβούλιο το οποίο είναι υπεύθυνο για την επιλογή των προπονητών και την οικονομική διαχείριση του συλλόγου. Το συμβούλιο ορίζει τους εφόρους, έναν ή δύο ανά τμήμα.

 Οι έφοροι είναι εκπρόσωποι του σωματείου, είναι υπεύθυνοι για τα δελτία των παιδιών που αγωνίζονται, ακολουθούν την ομάδα στους αγώνες, επιλύουν τυχόν προβλήματα μεταφοράς των παιδιών στους εκτός έδρας αγώνες με την συνδρομή των γονέων, παρακολουθούν προπονήσεις, ενημερώνουν τους γονείς για τυχόν αλλαγές προγράμματος και υποχρεούνται να επιλύουν προβλήματα και απορίες των γονέων μεταφέροντας τες στο διοικητικό συμβούλιο. Οι έφοροι γνωστοποιούνται στους γονείς στην αρχή της περιόδου.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων γνωστοποιείται κατά την εγγραφή, με την επιφύλαξη κάποιων μεταβολών που οφείλονται σε λόγους για τους οποίους δεν είναι υπεύθυνος το σωματείο.

Η εγγραφή του παιδιού συνεπάγεται με πλήρη αποδοχή των κανονισμών και απαιτήσεων του σωματείου.

 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

 1.Οι Ακαδημίες λειτουργούν από αρχές Σεπτεμβρίου έως και τέλη Ιουνίου.

  1. 2.Κατά την εγγραφή και ανάλογα με την ηλικία απαιτούνται:

                                       Α. Πιστοποιητικό γέννησης

                                       Β. Πιστοποιητικό υγείας από παιδίατρο, παθολόγο ή καρδιολόγο.

 Έως της προσκομίσεως του πιστοποιητικού υγείας , κατά την εγγραφή, ο κηδεμόνας  υπογράφει υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνει την ευθύνη.

   Γ. Το ποσό της συνδρομής καθορίζεται κατ΄ έτος ή εφ’ άπαξ κατά την εγγραφή, σε δύο ισόποσες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη καταβάλλεται κατά την εγγραφή και η δεύτερη 1 έως 15 Ιανουαρίου και σε τρείς ισόποσες δόσεις οι οποίες είναι: η πρώτη με την εγγραφή, η δεύτερη από 1 έως 15  Δεκεμβρίου και η Τρίτη την 1 έως 15  Μαρτίου. Στις περιπτώσεις των δόσεων αν δεν εκπληρωθεί η υποχρέωση της συνδρομής , μετά την καταληκτική ημερομηνία, λύεται η συνεργασία μεταξύ συλλόγου και γονέως και επομένως το παιδί δεν μπορεί να συμμετέχει στις προπονήσεις.

Για δύο παιδιά της ίδιας οικογένειας η συνδρομή ομοίως καθορίζεται όπως παραπάνω.
Για τρίτο παιδί της ίδιας οικογένειας δεν καταβάλετε συνδρομή.

 ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ αν δεν πληρούνται οι ανωτέρω προϋποθέσεις.

 3.Οι γονείς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το παιδί τους με την εγγραφή του καταλαμβάνει μια θέση στο τμήμα. Η γραμματεία πρέπει να ενημερώνετε σε περίπτωση που κάποιο παιδί θελήσει να διακόψει για οποιονδήποτε λόγο τις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των Ακαδημιών.

  1. 4.Με την έναρξη της περιόδου τα παιδιά κατατάσσονται σε τμήματα μεκριτήριο την ηλικία και τις τεχνικές γνώσεις που έχουν. Η κατάταξη γίνεται ΜΟΝΟΝ από τους προπονητές των τμημάτων με την έγκριση του Α’ προπονητή.
  2. 5.Κατά την διάρκεια της περιόδου μετά από πρόταση του προπονητή του τμήματος και με την σύμφωνη γνώμη του Α προπονητή μπορεί να γίνει αλλαγή του τμήματος του παιδιού και της ομάδας. Στην αρχική κατάταξη όπως και στις προαναφερθείσες αλλαγές η διοίκηση και οποιοσδήποτε άλλος ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
  3. 6.Για οποιοδήποτε παράπονο ή απορία τους, οι γονείς μπορούν νααπευθύνονται ΜΟΝΟ στον έφορο της ομάδας. Το έργο των προπονητών είναι η προπόνηση και η διαχείριση των αγώνων, καμία διοικητική ή άλλη ευθύνη δεν έχουν και κρίνονται μόνο από τον Α’ προπονητή και κατ’ επέκταση από την διοίκηση. Υποδείξεις ή εκδήλωση παραπόνων στους προπονητές απαγορεύεται αυστηρά. Αν ο γονέας κρίνει ότι η απάντηση του εφόρου δεν είναι ικανοποιητική, μπορεί να απευθυνθεί απ’ ευθείας στην διοίκηση.

  4. 7.Η παρουσία των εγγραφέντων παιδιών στις προπονήσεις είναιδικαίωμα αλλά και υποχρέωση. Τα παιδιά ΔΕΝ θα συμμετέχουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων αν δεν παρακολουθούν ικανοποιητικό αριθμό προπονήσεων.
  5. 8.Η προσέλευση των παιδιών θα πρέπει να γίνεται δέκα λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης.

  6. 9.Οι γονείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο των προπονήσεων για την ασφαλή αποχώρηση των παιδιών. Η ομάδα δε φέρει καμία εύθηνη για την επίβλεψη των παιδιών μετά το τέλος της προπόνησής τους εκτός εάν έχει προηγηθεί συνεννόηση.

  7. 10.Οι γονείς οφείλουν να ενημερώνονται για διάφορα θέματα από τον πίνακα ανακοινώσεων καθώς και από το site του σωματείου.

    Τέλος η διοίκηση θέλει να υπενθυμίσει ότι κύριος στόχος της είναι να μάθει στα παιδιά μπάσκετ, να προωθήσει την αξία της ομαδικότητας και να δημιουργήσει τους μελλοντικούς παίκτες της ανδρικής ομάδας. Σε αυτό το εγχείρημα, θεωρεί τους γονείς απαραίτητους και καταλυτικούς συνεργάτες. Η συμμετοχή τους και η συμμετοχή των παιδιών στις εκδηλώσεις του συλλόγου, συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και εμπιστοσύνης μεταξύ των παιδιών, που είναι απαραίτητες για την επιτυχία ενός ομαδικού αθλήματος.

 

ο Δ.Σ του Κ.Ο.Χ

 

 

Βαθμολογια

 

Η βαθμολογία Α2 Περιόδου 2016-2017 (μετά από 30 αγώνες) 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ 56
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 56
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 55
ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 54
ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 49
ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 47
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 46
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 45
ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 44
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 42
ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 42
ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΩΝ 40
ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ 40
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 37
ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 1928 35
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 32

Αποτελέσματα Αγώνων

30η Αγωνιστική – 06/05/17
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 60-73
Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Κωνσταντινόπουλος-Ταρενίδης Κ.
Τα δεκάλεπτα: 16-26, 31-38, 48-56, 60-73.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ (Βισκαδουράκης): Γουμενάκης, Παπαδάκης 7, Τσερκιτζόγλου 3 (1), Λόλας 2, Πετράκης 17 (4), Κουπίδης 13 (2), Κυπριωτάκης, Καλυβιανάκης, Λιανός 8, Λάτοβιτς 2, Πάλλης 8.
ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Κουφός): Αγγελόπουλος 20 (2), Μαράντος, Μποχωρίδης 12 (2), Τζακόπουλος 11 (3), Καλλινικίδης 9, Μοτσενίγος 2, Κουτρούλιας 8, Γκιζόγιαννης 6, Κιαπέκος 2, Αποστολίδης 3 (1).

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

PLAY OFF – 21/02/2017 ΕΦΗΒΙΚΟ
ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 73-49

5η Αγωνιστική – 09/10/2016 ΕΦΗΒΙΚΟ Β'
ΧΟΛΑΡΓΟΣ Β' - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ89 54 - 51

16η Αγωνιστική – 24/01/2016 ΠΑΙΔΙΚΟ
ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 76 - 39

Κύριοι χορηγοί 2016-17


Χορηγοί 2016-17

minmok

minimoke

BestCar

bestcar

μπιφτεκάτσι

μπιφτεκάτσι

Monster Burgers

Monster Burgers

flogoderm cream capsicum logo

Celfie

οροσημο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ

cocofino

cocofino

ΣΠΙΤΙΚΟ

ΣΠΙΤΙΚΟ

roiplon logo

menarini

olyra logo1 small

ΟΛΥΡΑ - ΕΛΛΗΝΙΟΝ

melitini small

ΜΕΛΙΤΙΝΙ

tsiomos_1 Ασφάλειες Τσιώμος

Expert

EXPERT

Κόπανος Νίκος

Ελαστικά Κόπανος Νίκος

the Big Bad Wolf

the Big Bad Wolf

ten mens hair

Κομμωτήριο TEN MENS HAIR